STEFANOVIĆ UZVRAĆA VUČIĆU : Uhapšeni direktor DAVAO PARE Zorani Mihajlović

Nastavlja se rat u vrhu SNS između Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića. Sada je ministar policije uzvratio udarac predsedniku. U danu kada je Stefanović obelodanio da je uhapšen direktor Infrastrukture Železnice Srbije Miroljub Jevtić, mediji koje kontroliše vlast preneli su da je dotični deo mita zbog koga je uhapšen davao i Zorani Mihajlović, ministarki građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja.

Kako se navodi, Miroljub Jevtić, direktor JP Infrastrukture Železnica Srbije, priznao je krivično delo primanje mita i tom prilikom je otkrio još jednu stvar:

– Manji deo para sam zadržavao za sebe, a veći deo davao ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović i njenom mužu, biznismenu Vladimiru Atanackoviću, na ruke – otkrio je Jevtić.

Policija je, naime, uhapsila Miroljuba Jevtoića (59) v. d. direktora Javnog preduzeća „Infrastrukture železnice Srbije“, D.B. (50), člana Nadzornog odbora privrednog društva „Ratko Mitrović“ iz Novog Sada, kao i dvojicu advokata iz Novog Sada Z.S. (37) i V.K (47).

Loading...

Direktor „Infrastrukture železnice Srbije“ je, kako je priznao, u službenim prostorijama ovog preduzeća primio mito u iznosu od 10.000 evra od posrednika D. B. kao nagradu za koruptivne radnje u postupku eksproprijacije zemljišta koje se nalazi na trasi planirane izgradnje brze pruge.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: 11 јануара, 2020 — 8:10 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.