STRANAČKA POLICIJA: Napali čoveka, a onda ga KONTRA OPTUŽILI ZA NAPAD NA SLUŽBENO LICE (VIDEO)

Torturu koju komunalna policija primenjuje nad nedužnim građanima dostiže vrhunac posebnom ironijom i cinizmom Najnoviji slučaj u kome komunalna policajka na bahat način primenjuje silu i preti čoveku da će ga optužiti za napad na službeno lice, govori nam koliko su ovakve zloupotrebe zapravo česte, a lažne optužbe prema građanima način da se one sakriju.

U potpuno nepotrebno nasilnoj intervenciji policije, nedužni čovek je čak i opljačkan od strane službenog lica, s obzirom da su mu policajci tajno oduzeli novac koji je kod sebe imao. Zahtevamo da se ovaj slučaj istraži i odgovorni policajci kazne, a čoveku nadoknadi šteta.

Rad komunalne policije se pokazao toliko loš i kontraproduktivan da je treba ukinuti, a njeno polje rada preispitati i redefinisati. Ovlašćenja, način rada i unutrašnja organizacija komunalne policije ne odgovara potrebama društva. jer komunalna policija više podseća na stranački stvorenu policiju da deluje samo prema određenim skupinma građana da permanentno pokazuje silu i moć na najmanji upit, nejasnoću, miran bunt ili neposlušnost stranačkom režimu.

Podeli
Updated: 11 октобра, 2019 — 10:01 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.