Supruga NAPREDNJAKA za par dana završila fakultet

Supruga jednog od najviših funkcionera SNS u Vranju za nekoliko dana završila je fakultet, saznaje portal InfoVranjske.rs iz izvora sa „brzopoteznog“ fakulteta.

U pitanju je Poslovno-pravni fakultet „Nikola Tesla“ u Beogradu, „funkcionerka“ iz Vranja završila ga je „dan za dan“, položivši 34 ispita sa prosečnom ocenom 7,19″.

Supruga funkcionera vranjskih naprednjaka je ne kao rekorder, već kao fenomen, ušla u Ginisovu knjigu, jer je istovremeno bila i brucoš, i apsolvent, i diplomac?

Sedište PP fakulteta „Nikola Tesla“ je u Beogradu u ulici Kneza Mihajla, a istureno odeljenje je u Mladenovcu.

Portal ne zna da li je supruga funkcionera SNS iz Vranja „studirala“ u Beogradu ili Mladenovcu, poznato je da se ona nije ni pojavila na fakultetu, osim kada je prijavljivala ispite koje, podrazumeva se, nije polagala.

Redovni studenti ovog fakulteta na pitanje „da li su viđali „studentkinju“ starosti oko 40 godina», odmahuju glavom i odgovaraju „da je nisu viđali u amfiteatru“.

Portal InfoVranjske.rs je mejlom uputio par pitanja PP fakultetu i s nestrpljenjem očekuje njihov odgovor koji će objaviti u celosti, naravno, ukoliko se sa ovog fakulteta odvaže da odgovore na postavljena pitanja.

Izvor: Info Vranjske

Podeli
Updated: децембар 21, 2022 — 2:33 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Jel to Na BULCU gospođa ili je završila i višu u VRANJE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *