SUTRA ĆE STATI SRBIJA! Neće raditi opštinari, lekari, inspektori, prosvetari,… – SVI MORAJU NA MITING U BEOGRAD!

Zaposleni u javnim preduzećima, zdravstvenim, obrazovnim, poreskim ustanovama sutra će organizovanim prevozom doći na veliki miting SNS-a.

Sve je spremno za, prema najavama vlasti, najveći politički skup u ovoj deceniji na kome će se prema očekivanjima predsednika Srbije Aleksandra Vučića skupiti više od 150.000 ljudi.

Za razliku od prošlonedeljnog skupa opozicije kome je prema različitim procenama prisustvovalo od 40.000 do 100.000 građana, koji su došli o svom trošku, na skup vlasti svi će biti dovezeni organizovano, autobusima, iz cele Srbije, a uz to su im obezbeđeni sendviči, voda i dnevnica. Prema nekim informacijama naknada za dolazak u Beograd je od hiljadu do dve hiljade dinara, ali tu informaciju nismo uspeli da potvrdimo.

Loading...

Iz više izvora saznajemo da su radnici iz javnih ustanova i državnih institucija pod pritiskom da sa porodicom krenu na ovaj skup pod pretnjom otkazom. Opozicija im poručuje da to ne čine, a ukoliko dobiju otkaz, imaće besplatno zastupanje advokata pred Sudom.

S obzirom na to da je sutra radni dan, građani koji moraju da završavaju važne obaveze u državnim institucijama ne treba da se iznenade ako to ne budu mogli da završe, jer će veliki broj zaposlenih morati na „opravdano“ putovanje u prestonicu, o našem trošku.

Podeli
Updated: 18 априла, 2019 — 6:20 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Nije tačno da su svi iz državnih ustanova morali na miting. Ne kažite više.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.