SVEČANO OTVARANJE a bolnica u Batajnici nema ni prozore, ni stepenice

Kovid bolnica u Batajnici izgleda fenomenalno. Sve je uredno, opremljeno, izgrađeno u fulu, čudo jedno… Ali samo za potrebe slikanja i snimanja u cilju Vučićeve samopromocije. Realnost je drugačija. U kovid bolnici, gde bi prema najavama danas trebalo priimiti prve pacijente, radovi i dalje traju i nisu ni blizu završetka.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je 24. novembra da će za sedam dana, odnosno danas, biti primljeni prvi pacijenti.

– Za sedam dana biće otvoren kovid deo sa 200 ležajeva intenzivne nege u novoj bolnici u Batajnici. Kao građanin Srbije sam ponosan da smo za četiri meseca uspeli da izgradimo nešto ovako. Hoću da čestitam radnicima, državi koja je smogla snage da ovo plati – rekao je Vučić.

Međutim, sudeći po fotografijama koje su nastale u ponedeljak uveče, može se uočiti da radovi nisu ni blizu kraja, da još mnogo treba da se uradi.

Pre svega, zastakliti prozore.

– Kako će Vučićeve rediteljke prikriti ovo na otvaranju bolnice u Batajnici? Ljudi koji su juče bili tamo šalju dokaze da na prozorima još nema stakla. Na ulazu u Intenzivnu ni stepenica! Pa kako će sutra uvesti pacijente? U par soba za slikanje? Hvala svima koji pomažu istini – napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je podelila fotografije iz ove bolnice.

Ma, samo napredno…

Podeli
Updated: децембар 1, 2020 — 6:05 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *