SVEŠTENIK NENAD ILIĆ: Došlo vreme da narod ubeđuje vlast da je još uvek živ

Starešina Hrama Svetog Nikole u Amsterdamu, Nenad Ilić, osvrnuo se na jučerašnje proteste u Beogradu, rekavši da je došlo vreme da narod ubeđuje vlast da je još uvek živ.

– Bez obzira kako se ko odnosio prema današnjim događajima, sve ovo pravi je test za stanje naših glavnih medija. Šta oni vide i nameravaju da naprave vidljivim većini u Srbiji – napisao je Ilić na Fejsbuku.

Ilić kaže da su u Šapcu unajmljeni ljudi da razbiju blokadu, te zahvaljuje Bogu, jer je moglo i gore da se završi.

Podsetimo, lokalni kriminalci u Šapcu, Sandokan i Jarin, koji su pod direktnom kontrolom Aleksandra Vučića, izašli su juče na ulice i tukli okupljene građane šipkama i čekićima. U jednom trenutku su čak i bagerom pokušali da ulete u masu.

Okupljeni građani su pokušali da izraze svoj protest i revolt zbog zakona o referendumu i eksproprijaciji, kojima legalizuje poslovanje zloglasne kompanije Rio Tinto u Srbiji. Građani su blokirali ključne saobraćajnice u Srbiji na jedan sat, a za sledeću subotu najavljena je blokada kolima.

Podeli
Updated: новембар 28, 2021 — 5:16 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. I to kaze tata od bake praseta … dodje na slavu da ocita molitvu i moje djete od 12 godina me pita …. tata zasto on cita sa telefona

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *