Tepić: Veza između bratije Vučić i mafijaša (VIDEO)

„Povezanost vlasnika splavova „Cunami“, koji se zove Zubac Aleksandar sa opskurnim likovima iz naše javnosti, i helikopter koji se nalazi na stranici dotičnog, pripada Zvonku Veselinoviću, prijatelju i saradniku bratije Vučić, Andreja Vučića konkretno,

Veselinović je čovek koji je najpoznatiji po sumnji da je odgovoran za ubistvo Olivera Ivanovića, za nelegalni objekat na Pančićevom vrhu – kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Tepić je u Skupštini iznela podatke o pojedinim događajima koji su u poslednje vreme zaokupili srpsku javnost, a među njima i paljenje splavova. 

– Iz Udruženja Savski nasip žale se da mesecima ne mogu a žive od splava „Cunami“, nemaju mir, bezbednost, niti normalan život. Malo sam se pozabavila time, i došla do povezanosti vlasnika splavova „Cunami“, koji se zove Zubac Aleksandar sa opskurnim likovima iz naše javnosti.

Helikopter koji se nalazi na stranici dotičnog Aleksandra, profesionalci su mi potvrdili da pripada Zvonku Veselinoviću, prijatelju i saradniku bratije Vučić, Andreja Vučića konkretno, Veselinović je čovek koji je najpoznatiji po sumnji da je odgovoran za ubistvo Olivera Ivanovića, za nelegalni objekat na Pančićevom vrhu – rekla je Tepić. 

Ona je rekla da je ono što je dodatno zanimljivo, jeste da je firma „Cunami.doo Studio“ registrovana na adresi Antifašističke borbe 15 u Beogradu.

– Ovo je jedna od dozvola za rad, iako je ministarka Mihajlović rekla da Zubac obmanjuje javnost i da nema sve potrebne dozvole. A na istoj toj adresi se nalazi čuvena srpska kuća vina. Da stvar bude zanimljivija oni su prve komšije Andreja Vučića.

Ko je ovde lud ili ko se pravi lud? Ono što medijski i drugi izveštaji podvlače pod sukobljavanje navijačkih ili kotorskih grupa, neće biti da je tako, jer ovi svi dokazi pokazuju povezanost bratije Vučić sa mafijašima koji maltretiraju i Beograd i celu ovu zemlju – rekla je Tepić. 

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: 20 маја, 2020 — 9:56 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *