TEŠKO DO MILOŠA VELIKOG: Kolaps na putu Beograd-Obrenovac zbog uključenja na novi auto-put

Saobraćaj na putu Beograd-Obrenovac je više puta bio u kolapsu, jer je nepregledna kolona vozila pokušavala da se uključi na auto-put “Miloš Veliki” prema Preljini i Čačku.

Kolona vozila od Beograda formirala se još desetak kilometara pre završetka auto-puta Beograd-Obrenovac i ulaska u Umku na jednu traku regionalnog puta, koja je i pre puštanja u saobraćaj “Miloša Velikog” bila usko grlo.

Na autoputu Obrenovac-Preljina, koji je u saobraćaj prošle nedelje pustio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, se već u ponedeljak desilo zagušenje, jer se on u mestu Mislođin uključuje u regionalni put Obrenovac-Beograd, koji je i bez saobraćaja sa “Miloša Velikog” bio preoptrećen i sa čestim zastojima.

Loading...

Zaposleni koji su se danas vraćali sa posla autobusima putovali su duplo duže, a i oni koji su krenuli prema Čačku nisu uštedeli vreme zbog kretanja novim auto-putem.

U “Putevima Srbije” kažu da će se saobraćaj rasteretiti krajem godine kada se uradi deonica Obrenovac-Surčin i deo vozila iz pravca Preljine i Čačka nastavi tom deonicom da bi se uključio na aut-put prema severu.

Regionalni put Obrenovac-Beograd na deonici do Umke, odakle postoji auto-put do Beograda, nije u planu da se proširuje, kažu u “Putevima Srbije”, uprkos “malom kapacitetu” i klizištu na Umci zbog čega se skoro svaka dva meseca popravljaju duboke pukotine.

Podeli
Updated: 24 августа, 2019 — 6:38 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.