Toma Mona od Pošte dobio 1,2 miliona za hotel

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, poznat i kao veliki hotelijer Toma Mona, dobio je od svog stranačkog kolege, čuvenog SNS šofera i direktora „Pošte Srbije“ Zorana Đorđevića 1,2 miliona dinara za svoj hotel.

– A od Pošte 1,2 miliona za hotel ministra Tome Mone, da bi se obučavali radnici Pošte. Kolega Đorđević časti drugara iz režima novcem strateške firme koja je u dugovima, sa malim platama poštarima i sa mnogima koje čeka otkaz. Samo presipate, sve do aprila – kaže potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

Ovo je samo jedan od genijalnih poteza direktora „Pošte“, jer je preduzeće nedavno potrošilo 1,5 miliona dinara na oglašavanje putem Vibera, iako grca u dugovima. Nabavljane su i uniforme za 2,15 miliona evra i još štošta.

Sada je na red došla i organizacija za obuku zaposlenih koja će se održati u Mona hotelu i za ovo će biti izdvojeno tričavih 1,2 miliona dinara bez PDV-a.

Javno preduzeće „Pošta Srbije“ koje vodi SNS šofer i finansista Zoran Đorđević nedavno je i svoje zaposlene prinudilo da uzmu otpremnine i napuste nekada uglednu državnu firmu, iako novca za neke druge stvari očigledno ima.

Tako je Đorđević stranačkom kolegi nabacio milionče za njegov privatan biznis, a Toma Mona se izgleda dobro „prodao“.

Podeli
Updated: 3 јануара, 2022 — 4:18 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *