Trajković: Gradonačelnik Rakić je na prošlim izborima bio vatrogasac, a na ovim je doktorirao

Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba na KiM, kazala je sinoć gostujući u emisiji “Dogovor” na RTV KiM da predsednik Srbije usporava istragu o ubistvu Olivera Ivanovića davanjem abolicije Milanu Radoičiću.

Ona je u emisiji između ostalog navela i da je ona zabrinuta zbog “doktorata gradonačelnika Rakića”, koji je, kaže, “na prošlim izborima bio vatrogasac, a na ovim je doktorirao”

Srpska lista u današnjem saopštenju tvrdi da Rada Trajković nastavlja s uvredama i lažima protiv svog naroda.

Loading...

“Ni četiri dana nakon pobede srpskog jedinstva i sloge, oni koji žele srpski narod i sever Kosova i Metohije na kolenima ne prestaju da kukaju i pate”, reaguje Srpska lista na izjavu Rade Trajković na RTV KiM.

SL navodi da ni dve godine “blaćenja Srba, Srbije i Srpske liste nisu dali očekivane rezultate i opravdali uložena sredstva”, ali da Rada Trajković nastavlja sa najgorim uvredama i lažima protiv svog naroda.

“Šta god Rada i slični budu radili, srpski narod će im uvek odgovoriti još većim jedinstvom, slogom i trpeljivošću, svesni da nikada ne smemo kao narod dozvoliti da srbomrsci uspeju u nameri da nas oslabe”, poručuju iz Srpske liste.

Podeli
Updated: 25 маја, 2019 — 8:38 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *