TRIFUNOVIĆ: Babić je ubio ženu kolima, a BIA je zaplenila snimke

Predsednik PSG Sergej Trifunović optužio je Bezbednosno informativnu agenciju da je učestvovala u zataškavanju pune istine o udesu kod Doljevca.

Trifunović je na svom Tviter nalogu rekao da je sa napaltne rampe Doljevci zaplenjen snimak frontalne kamere, kako se ne bi videlo ko je upravljao vozilom kada se dogodio udes.

Glumac optužuje visokog funkcionera SNS Zorana Babića da je odgovoran za ubistvo Stanike Gligorijevića, a navodi da je Bezbednosno informativna agencija izbrisala delove snimka koji svedoče o ubistvu.

„BIA je ekspresno doletela na naplatnu rampu Doljevci, zaplenila snimke frontalne kamere, the izbrisala od 12-16-og frejma sa svih ostalih kamera,koji svedoče o ubistvu Stanike Gligorijević od strane funkcionera Zorana Babića ili njegovog vozača koji se naravno, brani sa slobode“ napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.

Loading...

Vozač S.D, koji je upravljao vozilom po svemu sudeći, sumnjiči se za blaži oblik teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja a tužilaštvo je saopštilo da nema potreba za istragom slučaja.

Podeli
Updated: 20 фебруара, 2019 — 12:02 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.