Trifunović: Gradonačelnik Knjaževca na ulici tuče ljude

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je u Novom danu TV N1 da je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, zajedno sa svojim telohraniteljem „Banetom Bicepsom“, naočigled sugrađna prebio odbornika DS-a Dalibora Stanojevića nasred ulice, što je, kako je rekao, slika Vučićeve Srbije.

„Gradonačelnik Knjaževca prebio je čoveka, šutirao ga nasred ulice. To je Srbija Aleksandra Vučića danas. Pokrenuli smo njihov bes, nemoć. Predsednik opštine Grocka šalje plaćene ubice na čoveka! Prilično smo ih uzdrmali, ali slabo reagujemo na njihove faulove, trebalo bi mnogo oštrije“, kazao je Trifunović.

Ocenio je i da nije normalno ako predsednik Vučić ne reaguje na to što je Đokić pretukao Stanojevića na proslavi Dana opštine Knjaževac, u 21. veku, nasred ulice, pred brojnim svedocima.

Loading...

Predsednik PSG-a ocenio je da je upravo to najveći rezultat građanskih protesta – što su uzdrmali „ovaj crvotočni šuplji brod, ukazali na postojeće pukotine, i otvorili 15 novih pukotina, isplivali su razni pacovi, zmije, uleteo je mulj, voda, izašle Jutke, Simonovići…“

Trifunović je rekao da i dalje ide na proteste, i da ih podržava, ali i da je kritikovao organizatore, jer su pomislili da su „veći od života“ i nisu poslušali dobronamerne savete da naprave tim.

„Vi kao moj brat, kaže: ‘Što si pljuvao proteste?’ Nemoj da me prežvakavaš prežvakanog iz Informera. Brat si mi, imaš moj telefon, pozovi me. Rekao sam samo da su loše vođeni. Zamerio sam toj deci, koja su dobra deca, nisu loša, jer su pomislili da su veći od života, nisu poslušali da naprave tim“, objasnio je on.

Trifunović je rekao i da ne može da oceni da li bi Vučić mogao da „padne“ zbog Kosova, ocenivši da je predsednik Srbije napravio toliko „gluposti“, da gazi po njima, i bukvalno bi mogao da se oklizne na koru od banane.

Podeli
Updated: 19 маја, 2019 — 7:34 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.