Tuča u SNS! Zorana Mihajlović udarila šamar Vučiću, zato što joj je rekao da je k*rva!

Sinoć je na sastanku u predsedništvu koji je hitno sazvao Vučić bilo raspravke o tome ko sve iz SNS odaje podatke medijima.

Sastanku su prisustvovali pored Vučića i već ustaljeni kadrovi Nebojša Stefanović, Bratislav Gašić, Jadranka Joksimović, Zlatibor Lončar i još neki funkcioneri iz vrha SNS.

Kako naš izvor otkriva krenula je žustra rasprava izmedju Aleksandra Vučića i Zorane Mihajlović koju je Vučić u jednom momentu opomenuo da „UĆUTI“ međutim pošto je ona i dalje nastavila da se raspravlja on joj se prodrao rečima „KU*VETINO UĆUTI KAD TI KAŽEM“. Zorana je munjevito odreagovala i Vučiću udarila šamar, spakovala svoje stvari i napustila prostorije na Andrićevom vencu.

Loading...

Probali smo da dobijemo vinovnike ovog dogadjaja, ali se do zaključenja ovog teksta nisu javljali na telefon ni Zorana a ni Vučić. Poslali smo pitanja i mailom na njihove adrese. Nadamo se da će nas udostojiti i odgovoriti nam.

Izvor: Ricochet tim

Podeli
Updated: 22 маја, 2019 — 2:33 pm

5 Comments

Add a Comment
  1. „Kurvetina“ – to je komplimenat, ali u Srbiji je to (čini se)još uvek neka pogrda! Neznam šta je Alek mislio pod tim „kurvetina“ ali Zorana (očigledno) nije u belosvetskom trendu iako na gradilištu dolazi u cipelama sa visokom potpeticom i šlemom ljubičaste (roze) boje!

  2. Kakve sve scenarije,opozicija neće izmisliti za Vučića,Mihailović Zoranu? Za dvoje najkulturni političara u Srbiji.

    1. Ovde svako svakog ima u ruke i zato se ovo desava

  3. Oprostite a kakva bi trebala da dodje? Ja nisam uz ovu vlast ali moram reci o Gospodji Mihajlovic da je uvek lepo doterana i sredjena, pa i na gradilistu i na tome joj cestitam. Svaka zena bi trebala voditi racuna i negovati svoju lepotu, kada ste Zoranu videli odrpanu i nikakvu? Pa nikada je necete ni videti, ja je jako postujem, ustvari ne nju nego njenu lepotu. Trenutno je najlepsa milferka u Srbiji, a jos kad stavi i naocare pa msm stvarno…samo milf! ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.