„U doba Đilasa I tajkuna sanjali smo o WC PAPIRU, živeo Vučić“ ( VIDEO )

SNS jurišnik iz parlamenta Luka Kebara nastavio je da „briljira“. Javnost ga je upoznala prvog dana poslaničkog mandata kada nije znao kako se zove, a onda je za govornicom, naravno, govorio o Draganu Đilasu, žutim tajkunima, uz pokliče: „Živeo Vučić“.

Sada je otišao korak dalje, rekavši da su u vreme bivše vlasti ve-ce papiri bili san mnogima.

– Zamislite da u 21. veku mi… Nama je višedecenijski san normalni toalet sa funkcionalnim, da kažem, toaletom, odnosno sapunom, ve-ce papirom… To je bila misaona imenica. To je nešto najosnovnije.

Ti pripadnici tog bivšeg tajkunskog režima, taj Đilas, taj Jeremić, taj Tadić… Oni nisu najosnovnije uradili, a kamoli da su napravili neke moderne IT sisteme, računarsku opremu i ostalo – rekao je Kebara i nastavio:

– Sve što su žuti tajkuni radili, to su bile kozmetičke prepravke i ispravke nekih nastavnih planova i programa, ali se ništa nije uradilo.

Za kraj, usledio je prepoznatljivi poklič „vođi“, samo što ovog puta nije izostavio ni stranku.

– Živeo Aleksandar Vučić, živela Srpska napredna stranka, živela Srbija – zaključio je Kebara.

Njegovo obraćanje izazvalo je lavinu komentara na Tviteru, a među onima koji se našao u čudu bio je i novinar Veljko Pajović.

– Hoće li se ovo dete, u nekoj budućnosti, stideti svojih nastupa u Narodnoj skupštini i da li će odrastanjem, kao i neumitnim protokom vremena, priznati sebi da je bio strahovita zloupotreba Aleksandra Vučića ili će se pozivati na zablude iz mladosti – napisao je Pajović.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: децембар 16, 2020 — 10:50 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *