U zamrzivaču funkcionera EU pronađene ZALEĐENE MRTVE MAČKE

Lars Gunar Vigemark, bivši šef delegacije EU u BiH, završio je veoma neuspešno svoj mandat. Kada se sagleda šta je sve nađeno, u rezidenciji u kojoj je živio, nakon njegovog odlaska može se konstatovati da je mandat završio jezivo.

Međutim, veliko je pitanje kakva je zaista osoba Vigemark i čemu je sve sklon, jer su u zamrzivaču, u rezidenciji koju je koristio, nađene dve mrtve mačke.

Otkud mrtve mačke u Vigemarkovom zamrzivaču i šta je radio sa njima, pitanje je koje izaziva jezu, ali i nameće niz raznih odgovora od kojih bi svaki mogao biti monstruozan.

Mrtve zaleđene mačke pronađene su prilikom čišćenja rezidencije nakon Vigemarkovog odlaska i o tome su obavešteni predstavnici delegacije EU, koji su pokušali zataškati ovaj neverovatan, bizaran i užasan skandal.

Loading...

Osobama koje su čistile rezidenciju naređeno je da ćute kako bi se od javnosti sakrila jeziva činjenica.

Da li je Vigemark mučio nesretne životinje, pre nego ih je zaledio, ili činio još gnusnija nedela, sada možemo samo da pretpostavljamo, ali činjenica je da bi švedske vlasti trebale ozbiljno da se pozabave navikama svog diplomate.

Vigemarkov mandat na čelu delegacije EU u BiH završen je 01.09. ove godine.

Podeli
Updated: 27 септембра, 2019 — 8:02 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Šta je tu jezivo???
    Bolesno jeste al jezivo…?
    Vaši novinari svojim kreveljenjem počinju narodu ići na živce.
    Zar neznaš ni pisati ko normalan čovjek?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.