UBIĆU TE BUDEŠ LI ME DAO U NOVINE! Komunalni inspektor OTVORENO PRETI STRANKI

Brutalne pretnje i u vrede jednom muškarcu uputio je komunalni inspektor u gradskoj upravi grada Beograda, bio je vinovnik ovog incidenta

Na društvenim mrežama objavljen je skandalozan video snimak. Kako piše u opisu, komunalni inspektor u gradskoj upravi grada Beograda, bio je vinovnik ovog incidenta.

On je muškarcu (čiji identitet nije poznat), a koji je sve vreme snimao čitav događaj, pretio da će ga ubiti, a zatim ga psovao i opet mu pretio da će ga ubiti „ako ga bude dao u novine“.

Loading...

– Šta je, ja ću te ubiti budeš li me dao u novine, pazi šta ti kažem. Ubiću te. Mene 7 godina ološ maltretira kojekakva. Je*bem li vam majku, da vam je*em. Ološu. Ko si ti da dolaziš ovde? Ko si ti u upravu da dolaziš da praviš pizdarije? Ko si ti? Je l te poslao Igor Rakić, pi*ka li mu materina? Mamicu vam je*em, manguparijo jedna, pa ćeš da vidiš. Mamicu vam je*em, dolazite kao banda ovde. Da li znaš šta je ustanova, da li si dao lilnu kartu? – vikao je insprektor iz gradske uprave grada Beograda.

U jednom trenutku čulo se lupanje na vratima, a zatim muškarac koji snima i koji je napadnut kako govori: „Moraćete da provalite, gospodin neće da otvori“.

Komunalni inspektor je zvao polciju i rekao: „Molim vas neka neko dođe u gradsku upravu, slikaju službeno lice. U dežurnu inspekciju je došlo lice, nije se ni predstavilo, tražilo ime i prezime odavde. Pošaljite patrolu“.

S druge strane vrata čulo se lupanje, dok je čovek koji snima sve vreme govorio: „Otključajte, čoveče, otključajte vrata“.

Na kraju, vrata su obijena, a osobi koja sinima rečeno je da će doći policija, na šta je on odgovorio: „Odlično, ja sam i hteo da dođe. Za ovo mora da postoji dokaz“.

Podeli
Updated: 22 марта, 2019 — 3:17 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.