Uhapšeni penzioner posle puštanja iz pritvora pozvao..


FOTO: PRINTSCREEN

Uhapšeni penzioner posle puštanja pozvao na proteste

Penzioner Slobodan Stefanović, koji je priveden posle protesta u Kragujevcu, kazao je novinarima, nakon što je proveo noć u bolnici zbog visokog pritiska, da je nošenjem makete vešanog penzionera od stiropora hteo da pokaže da “nisu svi penzioneri bez mozga”.
“Da i ti mladi vide da nismo svi penzioneri bez mozga, da ima nas koji razmišljamo”, kazao je penzioner.
Na pitanje šta je razlog njegovog nezadovoljstva, Stefanović kaže da je njemu i supruzi “oteto 4.000 evra”. “Meni i supruzi je ovaj, ja moram da ga na nazovem jedinim imenom kojim mogu, a to je zlikovac, oteo oko 4.000 evra. To je za mene bogatstvo. I ko zna šta sam sve mogao s tim novcem da uradim”, kazao je Stefanović.
Nakon toga pozvao je i ostale penzionere na protest.

Podeli
Updated: 11 фебруара, 2019 — 10:23 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Alek je (bez svake sumnje) napravio grešku sa penzionerima, to ga je (verovatno) onaj bivši engleski premijer (Toni Bler) savetovao, u tome se ogleda njegova (Alekova) naivnost! Neprijatelje treba čuti (saslušati) al’ ne treba poštovati njihove sugestije. Drugo, mnogo se okružio idiotima misleći da će oni raditi ono što on naredi, ali za to čim su sami oni naprave veliko sranje (Babić, naj novije) I Alek ima brata „oko vrata“ i kuma, a oni su (kako se vidi) nezajažljivi kriminalci!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.