UPOZNAJTE DILBERA: Sklopljen dogovor da on bude novi predsednik naprednjaka u Grockoj

Njegovo ime je Stefan Dilberović i trenutno je na funkciji predsednika Skupštine GO Grocka. Član je Srpske napredne stranke a pre ulaska u stranku nije imao nikakvo zaposlenje.

Postao je miljenik Dragoljuba Simonovića, čoveka koji je optužen za paljenje kuće novinara Jovanovića, još pri samom ulasku u naprednjake. Ljubav između njih dvoje se intezivirala poslednjih godina, toliko da je Dilberović, iako rodom iz Vinče, počeo gradnju kuće tik uz Simonovića kupovinom više placeva. Kada je Simonović pao sa trona Železnica Srbije, Dilberović kao predsednik Grocke pustio mu je da on bude čovek iz senke. Na svim proslavama ispred GO Grocka, Simonović je viđen kao gospodin Simonović.

KADA JE PODNEO OSTAVKU, SIMONOVIĆ POSTAVIO ŽIVADINKU I DILBEROVIĆA

Dragoljub Simonović, sada već bivši predsednik GO Grocka i OO SNS-a, prilikom podnošenja svoje ostavke odredio je ko će ga naslediti. Naime, 15. marta 2019. godine kada Simonović pod pritiskom javnosti podnosi ostavku održava se sastanak naprednjaka u Grockoj. Na tom sastanku Simonović je jasno odredio ko će mu biti naslednik i na kojem mestu. Tako na mesto predsednika GO Grocka postavlja Živadinku Avramović, knjigovođu koja mu više decenija vodi knjige njegovih firmi. I ona, kao Dilberović nije imala političkog iskustva od ranije.

Kako je odlaskom Simonovića ostalo upražnjeno mesto i predsednika gročanskog tabora naprednjaka, dogovoreno je da to mesto preuzme, a ko drugi do Dilberović. Simonović je na tom sastanku pored ovog plana zadao i naredne poteze i dejstva gročanskih naprednjaka. U svakom momentu i na sve načine potrebno je zaštiti njegov ugled, saznaje Žig Info.

Aleksandar Vučić je prilikom hapšenja Simonovića obećap da će doći u Grocku i da će porazgovarati sa građanima. Javno je tada osudio napad na novinara našeg portala, Milana Jovanovića, kao i čin da je Simonović zloupotrebio Srpsku naprednu stranku svojom partijskom knjižicom. Međutim izlaganje Aleksandra Vučića na toj konferenciji zadnjim potezima naprednjaka u Grockoj dovodi do opšte farse, jer Simonović uopšte nije smenjen od strane Srpske napredne stranke, a iza sebe je postavio svoje najbliže ljude preko kojih će vladati iz senke. Vrh SNS-a, izgleda, protiv toga nema ništa protiv.

Izvor: Žiginfo

Podeli
Updated: март 22, 2019 — 8:29 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Ljudi su gnevni na istaknute naprednjačke dahije (simonović, jutka, stefanovići, vučići, vesić, mali…) pa traže ostavke. Morate shvatiti da je njihova organizacija mnogo, mnogo dublja i da činjenca da je sa čelne pozicije otišao simonović ili jutka ne znači da oni i dalje neće de facto vladati.Sada dolazi drugi ešalon nepismenih, nestručnih i neotesanih koji su neko i nešto samo u Srpskoj Nepismenoj Stranci i koji će se boriti do krvi za sebe (čitaj: stranku). Ipak mi deluje da je ovo ako ne početak kraja, onda bar kraj početka kakistokratije u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *