UŽIVO NA PINKU: Vučić i svi sa njim su IZDAJNICI (VIDEO)

Nikad više nemojte da me zovete. Zovite one izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Doviđenja – zagrmeo je jutros na TV Pink, Slavko Nikić, bivši glavni obaveštajac Kriminalističke policije, razbivši dugogodišnji medijski mrak na ovom oficijelnom mediju Aleksandra Vučića i njegove SNS. Nikić, koji nakon toga napustio studio, postao je glavna tema na društvenim mrežama, a komentari se mere stotinama.

– Drecun će da kaže onima koji su ga vadili iz rova da su bleferi. Drecun može onima sa kojima je on ratovao, a metka nije opalio, dezinformiše javnost. Ne može Drecun sa mnom tako da razgovara. Nije trebalo da me zovete, zovete one koji i danas lažu Srbe na KiM – rekao je Nikić i napustio studio.

Omiljeni Vučićev voditelj, Predrag Sarapa, našao se u čudu rekavši Nikiću „da je preterao“, a da bi ublažio gaf kakav je napravljen dovođenjem Nikića u emisiju, čak se uz koleginicu Irenu Jovanović i izvinio gledaocima „zbog uvreda upućenih najvišim državnim rukovodiocima“. To nije sprečilo Milovana Drecuna da mu uputi kritike zbog dovođenja Nikića u studio.

https://twitter.com/Brankusi/status/1343150399570763776

Društvene mreže su se momentalno usijale, a zavladalo je opšte oduševljenje Nikićevim potezom, koji, kako se tumači, označava „dašak slobode“. Na udaru komentara našao se i „siroti“ Sarapa, koji će Vučiću morati da objašnjava zašto je doveo neproverenog gosta, a vlada i bojazan za urednika, reditelja, tonce i kamermana, koji nisu pravovremeno reagovali i pustili su da original video ode u etar.

– Trebalo je da proverite kod službi koga dovodite u emisiju – kritikovao je Drecun „Pinkove“ voditelje i to je jasan znak šta dalje.

Podeli
Updated: децембар 28, 2020 — 1:27 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *