VASKRSAO TOMA NIKOLIĆ

Potpredsednik kompanije TBEA rekao je da je ta kompanija izgradila mnogo termoelektrana na gas u Kini.

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je u Pekingu sa potpredsednikom kompanije TBEA Jinom Ksianfengom o mogućnosti izgradnje termoelektrana na gas u Srbiji, od kojih bi prva bila u Kragujevcu.

Nikolić je tokom Drugog foruma „Pojas i put“ rekao da u Srbiji postoji mogućnost za realizaciju projekta izgradnje termoelektrane na gas u Kragujevcu, ali i u drugim gradovima, saopštio je danas Nacionalni savet.

„Srbija, kao i Kina, želi da učini sve da se stepen zagađenosti životne sredine minimalizuje. U svakom poslu sa kineskim kompanijama Srbija želi da obezbedi obostrani interes, a mislim da je ovo jedan od takvih projekata“, rekao je Nikolić.

Loading...

Potpredsednik kompanije TBEA rekao je da je ta kompanija izgradila mnogo termoelektrana na gas u Kini.

„Naša kompanija maksimalno podržava Vladu Srbije u pogledu ideje izgradnje termoelektrana na gas u Srbiji“, kazao je Ksianfeng.

Podeli
Updated: 15 маја, 2019 — 10:47 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Za to je Srbija takva kakva jeste (privredno i ekonomski zaostala sa jadnim i neukim narodom) što su ovakvi majmuni, idioti i (razumljivo) lopovi „značajni subjekti“ u društvu, umesto da narod „digne kuke i motike“ na ovakve idiote, pohvata ih i strpa u čvrste kaveze pod strogim nadzorom a ne da majmun i idiot (kao ovaj na slici) „vodi stratešku politiku“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.