VELIKI PROTEST NA VIDOVDAN: Proglasimo okupaciju Kosova i Metohije!

U Beogradu će se na Vidovdan održati veliki rodoljubivi skup ispred Narodne skupštine, na kojem će organizatori i okupljeni zatražiti da se Kosovo i Metohija proglase za okupiranu teritoriju.
Protest koji će 28. juna početi od 18 časova organizuje nekoliko rodoljubivih organizacija i pokreta – Narodni inicijativa „Nema predaje Kosova i Metohije”, „Živim za Srbiju” (dr Jovana Stojković), ratni veterani, a u toku je prijavljivanje i drugih patriotskih organizacija širom Srbije. Medijski pokrovitelj protesta je „Srbin.info“.

– Od izuzetnog značaja za očuvanje Kosova i Metohije je da južnu srpsku pokrajinu proglasimo okupiranom teritorijom i ovo ćemo zatražiti na vidovdanskom protestu. Zato pozivamo što veći broj građana da podrže ovu ideju i dođu ispred Skupštine, za naš Kosmet i našu Srbiju. Vidimo se na Vidovdan – naglašavaju organizatori protesta.
Ovim putem i portal „Srbin info“ poziva svoje čitaoce da dođu na protest i pošalju jasnu poruku da država Srbija nikada ne sme da se odrekne Kosova i Metohije.

Podeli
Updated: 24 јуна, 2019 — 10:05 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.