VELJA ILIĆ: Vučić je uhapšen zvog seksa sa transv*estitom u parku (VIDEO)

Velimir Ilić nekadašnji ministar u Vučićevoj Vladi i jedan od njegovih saradnika, tvrdi da je pre više godina Vučić uhapšen u parku Manjež zbog seksa na javnom mestu sa transvestitom. Ilić ističe i da se Srbiji smeje ceo svet „od kad je Ana Brnabić postala ćale“.

Po prvi put Ilić govori o svojim prisnim odnosima sa američkim državnim sekretarom Medlin Olbrajt i otkriva detalje sa sastanaka održanih nasamo sa gospođom Olbrajt. Ilić ocenjuje rad Vučića i njegove kao megalomanski, bez prioriteta, odnosno bez plana i strategije: „ovo je država u kojoj se ne zna de se udara, a zašto, nemamo ševa države, nemamo premijera, nemamo parlamet, nemamo ozbiljno vladu i nemamo institucije.“

Pored toga, Ilić, iznosi tvrdnje da homoseksualno i biseksualno orijentisani ministri čine oko 80% sastava vlade Srbije, kako kaže Zorana Mihajlović nije lejzbejska, ali postavlja pitanje „jel vama Marko Đurić liči na nekog muškarca?!“ Velimir Ilić čak iznosi podatak o gej aferi predsenika Vučića, kazavši s kim, kada i gde!

Ja sam dugo u ovoj priči. Vučić je za mene interesantan lik, ja ga dobro poznajem mi smo zajedno ušli u parlament on je bio najmlađi poslanik. Tad je Vučić ušao mršav žgoljav širi u dupetu nego u ramenima. Ja sam ga tada zapamtio jer ja sam tad bio narodni poslanik 93-e godine.

Loading...

Moj jedan prijatelj koji je bio advokat i poslanik radikala i sad je u novoj Srbiji , kaže je zastupao Vučića bio je sa travestitom kod Manježa i policajac je napisao prijavu i ta se dokumentacija uništila, izbrisala, ne postoji. Ta priča je kružila po Beogardu – kaže Ilić .

Ilić, na sve rečeno na tu temu dodaje: „u moje vreme funkcuoneri su imali mlade švalerke, a sada mlade dečake.“ Ilić priča šta bi on uradio da su njega Albanci pokušali da uhapse, kao što su to uspeli da učine Đuruću vodeći ga svezanog i poniženog. U svom maniru, Ilić „laskavim“ epitetom časti i Đurića, Vulina, Lončara, Zoranu Mihajlović i druge ministe. Široko govori o korupciji, raznim malverzacijama, nestručnosti ministarke Zorane Mihajlović i priča anegdotu o tome kako je ukrao papir sa Zoraninog stola na kome je bio napisan važan skriven podatak o tome kako se finansira jedan veliki projekat u zemlji.

Ilić smatra da Srbijom zapravo vladaju strukture moći koje su u senci, kojima upravljaju veliki Zapadni centri moći, a eksponirani, tj. najveći broj političara na vlasti su potrošna roba koja radi kako im kažu navedeni. Gost otkriva ko su ti domaći ljudi iz senke, koji su stalni, koji se ne menjaju, koji zaista upravljaju Srbijom u skladu sa iteresima zapadnih centara moći, dok se vlade menjaju prema volji njihovoj i njigovih gospodara sa Zapada. Kao jednog od glavnih malverzatora i lopova novodi Dinkića i daje potpuno originalnu teoriju o tome kako je isti opljakčao Srbiju.

Podeli
Updated: 21 септембра, 2019 — 5:46 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.