Vesić: Ðilasove pristalice napale radnike čistoće u tunelu

Grupa sledbenika Dragana Đilasa napala je večeras oko 20.30 sati radnike Gradske čistoće koji su čistili Terazijski tunel od nalepnica kojima je tunel bio izlepljen i đubreta koje su ostavili u tunelu, a koje je ometalo odvijanje saobraćaja, objavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom fejsbuk nalogu.

„Radnike JKP Gradske čistoće koji su posle završetka Đilasovog protesta čistili Terazijski tunel napala je grupa od pedesetak razularenih Đilasovih pristalica, maltretirala ih i vređala verbalno i fizički, šutirala vozila i lepila nalepnice po njima“, napisao je Vesić.

On je naveo da je i ovim gestom Đilas „pokazao kako on razume demokratiju i šta bi radio da, ne daj Bože, dobije vlast i kako se odnosi prema svima koji nisu njegovi istomišljenici“.

„Sa svima koji ne misle kao on Đilas je spreman da se obračuna bez obzira da li su politički protivnici, levičari koji su protestovali zajedno sa njim ili radnici Gradske čistoće koji samo rade svoj posao odnosno čiste grad posle nereda koji on sa svojim sve malobrojniji sledbenicima napravi“, istakao je Vesić.

Loading...
Podeli
Updated: 24 фебруара, 2019 — 1:20 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.