VESIĆ IPAK USPEO DA PREOTME BAZEN „Milan Gale Muškatirović“ (VIDEO)

Gradsko privredno društvo „25. maj – Milan Gale Muškatirović“ preuzelo je upravljanje nad bazenom i celokupnom gradskom imovinom kojom je, kako navodi Beoinfo, „na nedomaćinski način do sada raspolagalo opštinsko javno preduzeće SRPC „Milan Gale Muškatirović““.

„Dugovi ovog opštinskog preduzeća koje je do sada upravljalo sportskim centrom iznose preko milion evra što je dovelo u pitanje rad centra“, saopšteno je iz Gradskog privrednog društva „25. maj – Milan Gale Muškatirović“.

Na ovaj način, prema njihovim rečima, gradska imovina biće zaštićena i stvaraju se uslovi za nova ulaganja i modernizaciju bazena i sportskog objekta.

Kako se navodi u saopštenju, građani Starog grada, kao i ostali Beograđani, bazen će moći da koriste nesmetano na osnovu svih odluka koje su sada na snazi što znači da važe sve izdate propusnice i kartice, a novi menadžment imaće zadatak da razvije nove i dodatne sadržaje za građane.

Loading...

Prva odluka gradskog preduzeća „25. maj – Milan Gale Muškatirović“ je da se dnevna cena korišćenja bazena spusti sa 250 na 200 dinara, kao i da se plate zaposlenima u ovom sportskom centru povećaju u proseku za oko 20 odsto.

Popisne komisije, na osnovu odluke Grada Beograda, počele su popis zatečene imovine u sportskom centru, rečeno je u saopštenju.

Da podsetimo čitaoce na već legendarni snimak momka koji se zalagao za odbranu bazena od preuzimanja.

Podeli
Updated: 3 августа, 2019 — 8:50 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.