VESIĆ JE JAVNI TOALET: Narod pokazao šta misli o Vesiću (VIDEO)

Na društvenim mrežama danas je počeo da kruži video snimak pokretne kancelarije zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića, u obliku mobilnog javnog toaleta postavljenog na kamion, čime su građani na posprdan način izrazili revolt zbog očiglednog primera korupcije u slučaju nabavke kombi vozila koje Vesić koristi kao „pokretnu kancelariju“ u predizborne svrhe, a koje je predstavio kao poklon prijatelja.

Građane Beograda je jutros po sumornom jesenjem danu nasmejala pokretna kancelarija Gorana Vesića u obliku javnog toaleta, kao reakcija na zamenikove pokušaje da se alternativnim metodama približi javnosti uoči predstojećih gradskih izbora.

Dobivši jaku konkurenciju u vidu Aleksandra Šapića i Ane Brnabić, Vesić vodi odsudnu bitku da zadrži pozicije najmoćnijeg čoveka prestonice posle Aleksandra Vučića. U tu svrhu, on je nabavio kombi vozilo, koje je predstavio kao poklon prijatelja Nemanje Aleksića, kojim obilazi naselja u glavnom gradu i razgovara, navodno, o problemima koje tište Beograđane.

Naravno, u kombiju se nalazi i slika Vesićevog boga i idola, kojem se klanja i u čije ime radi, Aleksandra Vučića.

Međutim, stručna javnost i organizacije koje se bave sprečavanjem korupcije, ocenili su nabavku ovog vozila kao primer nezakonitosti u radu, jer je poklon povezan sa vršenjem javne funkcije.

Ovom parodijom na čitav slučaj, nepoznati organizatori su pokazali šta građani prestonice misle o politici zamenika gradonačelnika, koja liči na pokretni toalet u koji se ulazi da se olakša nakon gomile lažnih obećanja, primera nestručnosti, neukusa i kriminala skopčanih sa radom gradskih otaca.

Podeli
Updated: октобар 1, 2021 — 8:32 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *