Vesić „nauljio“ terazijski tunel

Pravi gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je danas da su gradske vlasti sprečile da učesnici protesta „1 od 5 miliona“ u Terazijskom tunelu zalepe nalepnice na kojima se nalaze obećanja predsednika Srbije ali nije precizirao na koji način je to izvedeno.

U izjavi novinarima u Skupštini grada Beograda, Vesić je rekao da su gradske vlasti u obavezi da štite grad od „huligana Dragana Đilasa i Vuka Jeremića“.

„Obavezni smo da čuvamo grad i imovinu i kada god budemo mogli nećemo dozvoliti da se u gradu lepe nalepnice“, rekao je Vesić.

On je najavio da će Gradska čistoća uskoro raspisati tender u kojem će biti predvidjeno više sredstava za zaštitu od grafita a da će biti uvedena i obaveza da se, nakon uklanjanja grafita, površina premaže antigrafitnom bojom, koja onemogućava crtanje novog grafita ili omogućava njegovo lakše uklanjanje.

Loading...

Vesić je rekao da će gradske vlasti nastaviti da štite imovinu grada i uputio novinare da pitaju Đilasa da li je štampar tih nalepnica stavio dovoljno lepka.

„Uvek će biti nekih mera da se štiti gradska imovina od huliganstva. Jer i to čišćenje nalepnica isto košta i taj novac ide iz budžeta“, rekao je Vesić.

Učesnici protesta saopštili su nakon prethodnog protesta da nije uspela akcija oblepljivanja Terazijskog tunela nalepnicama sa Vučićevim obećanjima jer je „nešto bi uradjeno na zidovima“ u unutrašnjosti tunela

Podeli
Updated: 4 марта, 2019 — 11:27 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.