VESIĆ: Oko sokolovo za samo 4 dana zaradilo preko 2 miliona dinara, prezadovoljan sam

Vesić je jutros, u jutarnjem programu na televiziji Pink rekao da je sistem „oko sokolovo“ za samo četri dana napisao kazne u vrednosti od preko 2 miliona dinara.

Veoma sam zadovoljan kako funkcioniše sistem „oko sokolovo“ za samo četri dana „oko sokolovo“ je dopunilo gradski budžet sa preko 2 miliona dinara, a zamislite koliko ćemo para tek imati za mesec dana, rekao je Goran Vesić.

Vesić je najavio da će „oko sokolovo“ od Septembra početi i sa kontrolom redovnog parkiranja, tj. kontrolisaće i vozila koja se nalaze na parkingu i koja su platila parkiranje, pa ako je nekome isteklo parkiranje i on će takođe dobiti kaznu.

On je ocenio da je smanjenju broja prekršaja za više od 1.000 dnevno, doprinela i kampanja vođena u medijima prethodne dve nedelje, čiji je cilj bio da se upozore vozači da je poslednji trenutak da promene svoje loše navike.

Goran Vesić je rekao da je prezadovoljan sa radom sistema „oko sokolovo“ i da će oko sokolovo naučiti bahate građane da poštuju sistem

Podeli
Updated: август 15, 2020 — 1:10 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Како мења тезе ова љига. Нико није против тог система, већ си прозван јер си за нешто што су мигла радити возила која коштају 8000 евра купио возила која коштају 38000 евра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *