VESIĆ: OVI KOJI NAPADAJU VUČIĆA SU BANDITI!

Povodom uvreda Nebojše Aleksića, zaposlenog u GSP-u, upućenih Biljani Popović Ivković oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je najoštrije osudio ovaj ispad.

– Kao zamenik gradonačelnika Beograda i kao stranački kolega Biljane Popović Ivković i pre svega kao čovek reagujem na prostačke uvrede koje danas na njen račun izneo Nebojša Aleksić koji je zaposlen u Gradskom saobraćajnom preduzeću – izričit je Vesić.

– Sramota me je i da pročitam, a kamoli da ponovim odvratne uvrede koje je Biljani Popović Ivković uputio glavni čovek Dragana Đilasa i Boška Obradovića u Beogradu, takozvani sindikalac, a zapravo bahati mrzitelj žena, Nebojša Aleksić – rekao je zamenik gradonačelnika Beograda.

– Ništa Aleksić nije rekao nažalost u svoje ime, nego u ime njegovih direktnih nalogodavaca i mentora, u ime Đilasa i Boška Obradovića. Mesecima po ulicama Beograda ovaj trio divlja, preti policajcima i radnicima, tuče se sa znakovima, unišatava gradsku imovinu, vređa naše sugrađanke i naše komšinice – rekao je on.

Loading...

Podeli
Updated: 5 септембра, 2019 — 8:07 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.