Vesić sklopio ugovor od 20 miliona ZA PAPIR – U VANREDNOM STANJU

U vreme dok se Srbija borila sa prvim talasom epidemije koronavirusa, a građani bili zaključani u svojim domovima zbog vanrednog stanja, gradska uprava Grada Beograda, koju (nezvanično) vodi Goran Vesić, vodila je brigu o nekim drugim problemima – kako da obezbedi štampani materijal.

Pre nego što će preuzeti ulogu glavnog epidimiologa u prestonici, Goran Vesić, odnosno uprava Grada kojom on rukovodi s pozicije zamenika gradonačelnika, potpisala je ugovor vredan skoro 20 miliona dinara za “izradu štampanog materijala za potrebe gradske uprave”.

Nadležni u prestonici su posao sklopili sa štamparijom “Birograf comp” doo, koja je bila i jedini ponuđač u okviru javne nabavke koja je sprovedena u otvorenom postupku.

Posao pomenutoj firmi je dodeljen 09. aprila ove godine, u periodu tok je uveliko trajalo vanredno stanje, dok se kao datum zaključenja ugovora navodi 12. maj.

“Biograf comp” se na taj način obavezao da će u naredne dve godine štampati materijal za potrebe gradske uprave, a ugovoru se navodi da korisnik usluge(Grad Beograd) može bez sprovođenja postupka javne nabavke povećati obim predmeta nabavke, s tim da vrednost ugovora može povećati maksimalno 5 odsto od ukupne vrednosti prvobitno zaključenog ugovora.

Podeli
Updated: децембар 25, 2020 — 8:24 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *