VESIĆ: Vučićević je opljačkao malinare, a mene je udario pepeljarom!

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda je danas potvrdio saznanja Rikošeta od petka da je ušao u sukob sa Vučićevićem i da ga je on udario pepeljarom u glavu!

Gorana Vesića je danas pozvat telefonom i on je potvrdio da je izbio sukob sa suvlasnikom Informera Draganom J.Vučićevićem!

„Da, on je veliki lopov koji je opljačkao sve malinare u Srbiji i ne želim da predjem preko toga što me je udario pepeljarom. Odlučiću narednih dana kako ću da reagujem zbog ovog Vučićevićevog nasilja“, rekao je Vesić.

Pozvat je i Dragana J.Vučićević da kaže šta se tačno desilo, ali on nije odgovarao na telefonske pozive novinara do zaključenja teksta.

Loading...

Da podsetimo, kako je Rikošet saznao, u petak se u sedištu SNS desila tuča izmedju Dragana J.Vučivevića iz Informera i Gorana Vesića zamenika gradonačelnika Beograda.

Kako naš izvor kaže svadja je izbila oko novca ko koliko treba da obezbedi za sutrasnji miting. Vučićević je tražio od Vesića da obezbedi više novca jer je kako mu je rekao “ OPLJAČKAO MNOGO PARA IZ ZVEZDE I GRADA BEOGRADA“ Vesić mu na to nije ostao dužan i odgovorio je Vučićeviću da“MALINARI NAJBOLJE ZNAJU KOLIKO IH JE ON OPLJAČKAO“. Nakon toga Vučićević je Vesića udario pepeljarom i srušio na zemlju a onda skočio na njega.

Podeli
Updated: 20 априла, 2019 — 9:26 pm

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.