VIDEO SNIMAK: Sin Željka Mitrovića gazi Andreu Bojanić na pešačkom prelazu i umalo još jednog čoveka!

Produkcija „Rikošet specijal“ došla je u posed snimka saobraćajne nesreće u kojoj je Andrea Bojanić izgubila život.

Na snimku se vidi stariji čovek koji je pokušao da pređe ulicu u Ustaničkoj jer je video zeleno svetlo na semaforu za pešake i ljude koji masovno prelaze ulicu na obeleženom pešačkom prelazu jer je zeleno svetlo na pešačkom prelazu.

U tom momentu, ogromnom brzinom proleće Aleksandar Mitrović u svom automobilu, pored tog čoveka, pregazivši umalo i njega!Na snimku se jasno vide pešaci koji prelaze ulicu i reakcija čoveka nakon gaženja Andree Bojanić, jer Mitrović uopšte nije kočio niti je stao nakon gaženja nesrećne devojčice.

JEDINI AUTOMOBIL KOJI SE KREĆE USTANIČKOM ULICOM U MOMENTU NESREĆE JE AUTOMOBIL ALEKSANDRA MITROVIĆA!Ovaj snimak krunski je dokaz krivice Aleksandra Mitrovića uz dodatnu otežavajuću okolnost bežanja sa mesta počinjene saobraćajne nesreće u kojoj ima lica koja su izgubila život krivicom nesavesnog vozača.

Loading...

U ovom slučaju Aleksandra Mitrovića, sina medijskog tajkuna Željka Mitrovića, vlasnika kompanije „Pink international“.

Izvor: Rikošet specijal

Podeli
Updated: 19 јула, 2020 — 12:16 pm

7 Comments

Add a Comment
  1. koji je tri krivicna dela u momentu napravio,ne zaustavljajuci se da pomogne povredjenoj osobi bez obzirra dali je na mestu mrtva ili ne,drugo , tesko delo protiv bezbednosti saobracaja i ubistvo. samo 12 meseci,a za samar neko dobije 12 m2seci sa nanogicom,ccc.i lik koji je ubio devojku i suvozaca kolima,dobije 40 godina nema tatu ,pa serem,ti se na drzavu.

  2. Je**em ti ovo go**vno od predsednika Vucica, i celo sudstvo, i Gov*** no od Mitrovica odvratnog, napasu mi se svi pi*****da im materina odvratna, kakvih 12 meseci, minimum 20 godina zatvora za sina i to u mitrovici, da se ocelici malo, a 10 za tatu koji je podmitio sudstvo, jebo ih ALEKSANDAR VUCIC DA IH JEBO

  3. 12 meseci za ubistvo devojcice???…. koja je letela 24 m !!! Noo coment !!! Ja sam u soku! Narode budalo zar ne vidite sta se radi?! Ja sam u soku da je Mitrovic dobio samo 12 meseci i to kucni pritvor za ubistvo neduznog bica!

  4. Snimak ništa ne dokazuje osim da je automobil udario pešaka, za osudu su neophodni dokazi da je na semaforu bilo zeleno svetlo za pešake i da je automobil prošao kroz crveno svetlo. Pošto toga očigledno nema izrečena je presuda za udaljavanje sa mesta nezgode u kojoj je bilo povređenih ili poginulih lica. Saobraćaj je prilično složen organizam i ne treba olako suditi nikome a za sve postoji Vrhovni sudija.

    1. Nemoj da ti ja pricam o ovdasnjem sudstvu i sudijama,poput slucaja u kome je silovana devojcica od 13 god,koji pocinilac je od strane viseg organa oslobodjen odgovornosti,amogu ti i dokumentovati legaliyaciju otmice deteta ya koju je OJT Poyega dalo yakljucak da nema elemenata krivicnog dela.Mogla bih knjigu napisati o sudskim prevarama.

  5. Сви пешаси који су масовно прелазили улицу на пешачком прелазу су погрешили, само је син Татин био у праву и возећи бар 100 на сат и више(колико могу да проценим са снимка)је возио на зелено. Ма, није ваљда. Никада, а баш никада, ова земља неће постати нормална. Корупција, мито, баханалије без казне – умрите у сопственим говнима, Европа овде не станује. Моја деца у овој земљи неће провести најбоље године нити живот. Ја сам веровао, радио сам максимално и чинио да ова земља и друштво живе на законским основама, на неким правилима цивилизације, тукли ме по прстима, мало сам им доакао,али моју децу нећете узети. Митровићу, пливај док се не удавиш у сопственом гноју.

  6. na žalost, Srbija nije nacionalno, kulturno (ni genetski) homogena, inače, narod bi ustao i linčovao tog Mitrovića i njegovog sina ali mnoge sudije, a upravo to bi bila prava pravda!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.