VIDEO SNIMAK – ZORAN BABIĆ JE IPAK SEDEO ZA VOLANOM!

Divljaštvo, primitivizam, bahatost, lažni snimci i podmetanje lažnih dokaza u vezi sa vozilom Zorana Babića!

Setimo se i Vučićevih izjava, kod njega je prošao poligraf i to ga je automatski oslobodilo krivične i svake druge odgovornosti.

U jednom od narednih dana na sednici SNSa sve uz kamere i prenos na više nacionalnih programa započeo žestok SPIN govor, rekavši branio sam te jer nisi ti vozio na rampi, al par puta godišnje na Brione to više neće da može. možete pročitati ceo tekst >>>ovde<<<

A svi dobro znamo da i kad policija u zvaničnoj istrazi uradi poligraf da nije validan dokaz.

Loading...

Takođe je posle dužeg natezanja “ dao najčudniji otkaz u istoriji SNS brljotina i afera“ jer i više od godinu dana nakon datog otkaza i dalje se nalazi na položaju v.d direktora preduzeća Koridori Srbija.

Izdvojili smo samo neke važnije činjenice koje su vezane samo za ovaj slučaj.

Izvor: Rikošet

Podeli
Updated: 28 маја, 2020 — 5:10 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Samo budala i nenormalan covek bi poverovao da krmak Babic nije vozio i ubio zenu na naplatnoj rampi,cak sto vise i oni sto vire iz guzice Vucicu neveruju da je istina ono sto je on pokusao da opravda ubicu!Ja sam covek koi je iza volana otisao u penziju.Mogu da prodaju muda za bubrege kome god hoce a meni sigurno nemoze posle miliona prevezenih kilometara!!

    1. AV je saucesnik.Svojom laznom izjavom je uticao na istragu.Lazno svedocenje je krivicno delo.Zovite picoustog da svedoci na sudu i potvrdi svoju izjavu o navodno pregledan snimku u kome ne fale cuvena 2 minuta.

  2. Samo glupi ili podkupljeni su mogli pričati da mufljuz babić nije ubica.Ko razmišlja logikom ,odma je znao da je babić ubica a vučić zaštitnik ubica dokazan.
    Da je bilo kako vučić lažov kaže da babić nije ubica,pokazali bi ceo snimak.Ne bi falilo 2 minuta.
    Za ovaj slučaj treba puno njih da krivično odgovaraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *