VLADA KLOVNOVA: Od pripitog smejanja smešnom virusu do panike i VANREDNOG STANJA (VIDEO)

Ustav republike Srbije predviđa određene procedure kojim se može proglasti vanredna situacija povodom epidemije korona virusa.


Sinoć je jedan od tih mehanizama pokrenuo minister odbrane Aleksandar Vulin, poslašvši ispred ministarstva odbrane zahtev predsedniku SNSa, koji na našu nesreću obavlja i funkciju predsednika republike Srbije
Sve ovo bi sasvim bilo normalno da je ovo normalana država koja ima INSTITUCIJE koje rade svoj posao.

Međutim, svedoci smo smo izvesne paraize institucije usled straha da se odluke i mišljenja ne slažu sa najblaže rečeno NEUROTIČNIM predsednikom SNSa.


Do juče se predsednik SNSa pijan smejao na konfereciji sa štampu sa svojim “ekspetima” nepostojećem i smešnom virusu sa fejsbuka. Kada je đavo odneo šalu, i psihički veoma nestabilan predsednik uvideo ozbiljnost situacije, počeo je kao najodgovornija ličnost države širiti paniku prekidajući televizijske programe nekoliko puta dnevno vanrednim konferencijama.

Loading...


Na koferecijama je pokazao veoma neuobičajeno ponašanje o kome bi psijatri mogli reći nešto više. Laik vidi neverovatne promene raspoloženja, bes, ekstremnu agresiju prema neodređenim licima i pojavama, govor o sebi u trećem licu….


Ovaj utisak, da nama vlada grupa klovnova potpuno opravdavaju izjave najodgovornijih lica- Izjave tipa, da je Srbija spremna da pomogne Kini tako što će napraviti vakcinu za kovid – 19- Smejanje na komičnoj pijanci sa ekspertskim timom koji je zadužen za rešavanje situacije. Ocene kako je virus smešan I postoji samo na fejsbuku….


Ne, ovo nije izmišljenja priča, ili priča za pozorišni komad, to je naša stvarnost i svakodnevnica.


U skladu sa situacijom i suočeni sa ljudima koji su zaduženi da nas iz ovoga izvuku…neka nam je Bog u pomoći.

Podeli
Updated: 15 марта, 2020 — 9:12 am

1 Comment

Add a Comment
  1. I to još ova nakaza od ministra apeluje da „prvorođeni“ uvede vanredno stanje na Pinku !!! Strašno !!!
    Oprosti im Bože ne znaju šta rade !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.