Vladika Nikanor prokleo Anu Brnabić: Onu koja je dozvolila da brat bude otac njenog sina (VIDEO)

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević podelio je danas na društvenim mrežama video u kome se  vladika banatski Nikanor obraća sveštenstvu i vernicima i govori o predstojećem Europrajdu zakazanom za septembar u Beogradu.

Tom prilikom je vladika anatemisao sve učesnike i organizatore i pomenuo u besedi i aktuelnog predsednika Vlade Republike Srbije Anu Brnabić:

    “Hoćemo li dozvoliti da slušamo onu koja je sve oskrnavila u našoj zemlji, neću ni ime da joj spomenem? Onu koja je dozvolila da brat bude otac njenog sina? Hoćemo li to dozvoliti?”, rekao je vladika u govoru koji je Đorđević postavio na društvenim mrežama.

Đorđević je u narednom tvitu postavio pitanje srpskom patrijarhu Porfiriju: “I šta ćemo sad autokefalni Porfirije?”, osvrćući se na njegove reči podrške koje je uputio Ani Brnabić u vreme kad je izabrana za premijera:

“Evo i uživo da Vam kažem, imate moju i punu podršku Crkve da budete premijer, o Vama mislimo sve najbolje. Niko me se tome ne protivi, zaista. Molim Vas, nemojte da verujete svakojakim glasinama.” rekao je tada Porfirije osobi koju je anatemisao vladika Nikanor.

Podeli
Updated: август 13, 2022 — 12:50 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Mlađene budalo, a ko je, sem nje, znao šta će ova sotona da uradi u budućnosti?
    Ako ti se sviđa, vodi je sebi u kuću

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *