Vraća se Darko Mitrović, najavio šta će da radi

Voditelj Darko Mitrović, koji je prošle nedelje dao otkaz na televiziji Nova S, najavio je novi poslovni projekat.

Mitrović, koji je dao otkaz tokom vođenja emisije „Mentalno razgibavanje“ čiji je i autor, oglasio se na Tviteru i otkrio da priprema podkast.

– Svi mediji su potpuno porobljeni pa sam prinuđen da medijsku slobodu osvajam na još uvek nepokorenom internetu. Eto šanse za slobodnu misao i kritički glas. Moj podkast od sada zavisi od vaših donacija. Zavirite u svoje srce i novčanik. Uskoro sa više informacija – napisao je Mitrović na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Mitrović je otkaz dao nakon što se televizija Nova S ogradila od njegovih stavova po pitanju vakcina koje je iznosio tokom emisije.

– Vi sa Nove S, Junajted medije, slobodno radite šta želite. Ja sam juče direktorka Vas pokušao da pozovem, da Vas dobijem da sprečim ovo, da se lepo čujemo i da čujem u čemu je to problem bio u jučerašnjoj emisiji. Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, ali pošto na ovoj televiziji program uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević i Ivan Ivanović. Ja vam sad dajem otkaz, doviđenja – rekao je tada poznati voditelj.

Jedan deo javnosti je ograđivanje TV Nova S od Mitrovićevih stavova iznetih u emisiji video kao ograničavanje slobode govora, dok su se sa druge strane našli oni koji ovaj potez smatraju neosnovanim.

Podeli
Updated: април 10, 2021 — 12:02 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *