Vranjanac PRODAJE BUBREG zbog duga za struju

Vranjanac Goran Mišić zvani Miško, čovek koji u Vranju važi za „gradskog lika“ odlučio se za ni malo lak potez.

On je preko društvenih mreža oglasio da želi da da bubreg kako bi uspeo da isplati dug za struju koji je dostigao milionsku sumu, a on, supruga, dvoje dece i sestra koja je invalid žive u mraku od decembra prošle godine.

– Pošto, dragi moji prijatelji, ni posle tri meseca od kako ja i moja deca nemamo struju i svi trpimo duševnu bol zbog nemogućnosti lokalne vlasti da nam pomogne, a apelovali smo, molili, kukali išli kod svakog od njih, moram da se odlučim za jedan težak korak, dajem bubreg ako neko može da mi pomogne – napisao je između ostalog ovaj čovek.

Posetili smo Gorana u porodičnoj kući u ulici Jovana Hadži Vasiljevića u Vranju, gde živi sa sestrom, suprugom i dvoje dece.

Supruga radi a on je ostao bez posla kada je firma otišla u stečaj.

Goran kaže dug za struju nije nastao iz bahatosti već iz nemaštine.

– Propala firma duguje mi pare. Hteo sam da platim od tog novca, ali mi nisu platili. Dug datira od 2005. Zastareo je, ali nikog nije briga. Isključili su struju dok nisam bio kod kuće, bez opomene, kažu na svakom računu je bila opomena … – priča Goran.

Mišić je bio i kod narodnog poslanika Slaviše Bulatovića, kod direktora Elektrodistribucije Gorana Nikolića, ali niko nije mogao da mu pomogne, čak je pisao i Aleksandru Vučiću, ali i tu nije bilo odgovora.

Zbog toga se odlučio da da jedino što ima – zdrav bubreg u zamenu za svetlost u svojoj kući.

Izvor: Infovranjske

Podeli
Updated: март 16, 2021 — 9:13 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *