Vučić bez stida i srama: Po broju MRTVIH SMO NAJBOLJI U EVROPI (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je sinoć u Batajnici kovid bolnicu u izgradnji i tom prilikom se obratio javnosti. I po ko zna koji put bili smo svedoci scene u kojoj „predsednik svih građana“ poručuje svom narodu da „treba da nas je sramota“ i da je njega „bap briga šta mi mislimo“.

Rekao je– da će bolnica imati 1.000 kreveta, od čega 250 u intenzivnoj nezi, i da će imati “najbolju opremu koja postoji”. Ovo posebno ohrabruje uz činjenicu da se prognozira dramatičan skok obolelih od koronavirusa za koji je već danas najavljena brojka iznad 3.000. Biće ovo “najgori dan”, izjavio je predsednik Vučić.

Zatim je nastavio iznoseći prognoze, danas je gore nego juče, večeras je gore nego sinoć. Borili smo se da ubedimo ljude iz Kriznog štaba da ne uvodimo nove mere, jer moramo da čuvamo ekonomiju”. Usput je uspeo i da sve koji misle da ne želi da uvede stroge mere iz političkih razloga nazvao “kretenima”.

Ceo govor predsednika SNSa je protekao u tonu glasnog vikanja na prisutne novinare, vidno besan počeo je ponovo iznositi njemu omiljenje statističke podatke. Krenuo je od Makedonije i broja preminulih između 300 i 400, zatim je istakao da Bosna i Hercegovina ima 500 mrtvih više od Srbije, a svi navedeni su nekoliko puta manji od Srbije.

Tu se nije zaustavio u svom besnilu ističući da je reč o veoma opakoj bolesti, i da je vrlo važno što smo PRVI PO BROJU UMRLIH U EVROPI. Verovatno i nesvestan u tom specifičnom stanju besa i mržnje dok govori novinarima, predsednik se bez imalo stida i srama HVALII MANJIM BROJEM MRTVIH od ostalih.

Godinama se mnogi pitaju da li nam je predsednik uopšte normalan, to pitanje ćemo ostaviti struci iako smo prilično sigurni u odgovor na to pitanje. Ali jedno je sigurno, predsednik novinare toliko prezire, da u obraćanju njima izgubi odlike iole moralnog čoveka, i upotrebiće apsolutno sve, svaku statistiku i svaki podatak koji će istaći njegov uspeh, pa makar to bili i mrtvi ljudi.

Podeli
Updated: новембар 8, 2020 — 6:22 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *