Vučić: Bog otac ne zna gde ide novac za zdravstvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, prilikom uručenja ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta i srednjih škola, da ostanu u Srbiju, da veruju u nju, da rade za sebe ali i za otadžbinu.

„Ovo Srbija ulaže u vas, ne Nemačka i Norveška“, rekao je Vučić na svečanosti, najavljujući da će medicijskim sestrama i lekarima biti povećane plate deset odsto.

On je rekao da želi još bolje zdravstvo nego što je sada, ali da ima još mnogo problema.

„Da me ubijete sada ja ne znam na šta se potroši dvadeset odsto budžeta koje se izdvaja za zdravstvo. To su ogromne pare“, rekao je Vučić.

Loading...

Kako je rekao, „Bog otac ne zna gde su pare otišle“, dodajući da ne postoji dobra kontrola, mada je bolje nego što je bilo.

Završavajući izjavu novinarima, Vučić je rekao da je mislio da će ga oni pitati o intervjuu nekadašnjeg načelnika Uprave kriminalističke policije Srbije Rodoljuba Milovića koji je ministra zdravlja Zlatibora Lončara povezao s kriminalnim klanovima.

Posle svečanosti uručivanja ugovora o radu, kojoj je prisustvovao i Lončar, Vučić je rekao: „Ništa Zlatibore, to ću morati u subotu sam da govorim“.

Podeli
Updated: 27 јуна, 2019 — 8:37 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.