Vučić: Bolje da idem u opoziciju nego da tajkuni iz SNSa pljačkaju državu 

Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara!

Kako „Novosti“ ekskluzivno saznaju, ovo je na današnjem sastanku vrha SNS-a poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao – narod.

– Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima – preneli su nam izvori iz SNS-a reči svoga lidera.

Vučić je takođe rekao i da mu je „dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa“.

Ova poruka je propraćena frenetičnim ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Podeli
Updated: фебруар 7, 2023 — 6:03 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. E, jado i lažovi, kome prodaješ jaja za bubrege ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *