Vučić: Čestitam narodu NAJBRŽI PRIVREDNI RAST U EVROPI (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije putem svog instagram naloga „Budućnost Srbije“ i čestitao im stopu privrednog rasta. Kako kaže Vučić, ona za prvu polovinu godine iznosi 7,5 odsto.

„Važna vest za Srbiju! Stopa rasta u prvom polugodištu 2021. godine iznosi plus 7,5 posto. Prvi kvartal završili smo sa 1,7 a drugi kvartal sa 13,4 posto rasta. Čestitam građanima Srbije. Lep vikend vam želim“, napisao je predsednik Srbije pored svoje video objave na instagram stranici „buducnostsrbijeav“.

Usledila je i video poruka.

„Poštovani građani Srbije, stopa rasta u prvom polugodištu 2021. godine je 7,5 odsto, jer je prva zvanična fleš procena za drugi kvartal 13,4 odsto rasta. Čestitam svim građanima naše zemlje. I posle loše ali mnogo bolje godine u odnosu na sve ostale zemlje Evrope ovu godinu nastavljamo da rastemo najbržim i najsnažnijim mogućim tempom“, rekao je Vučić i dodao:

„Ovo znači da će naše projekcije za stopu rasta ove godine biti svakako ispunjene, ne od šest odsto, već verujemo i 6,5 odsto moguće i sedam odsto do kraja godine. To znači više plate, više penzije, mnogo novih radnih mesta…

To znači da se Srbija velikom brzinom približava najrazvijenijim zemljama Evrope. Hvala vam na svemu, hvala vam na podršci i lep vikend vam želim“, poručio je Vučić.

Podeli
Updated: јул 30, 2021 — 7:48 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Vrati sina iz Evrope da ne skapa od rada u tuđini, kada kod nas cvetaju ruže.

  2. kakva nesrecna gomila mesa od ovog ni cevapi ne bi bili dobri samo za macke

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *