Vučić: Da nije koronavirusa ovo bi bila NAJBOLJA GODINA U ISTORIJI SRBIJE (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je država u januaru imala rast Bruto drušvenog proizvoda od 6,5 odsto i da bi ovo bila „najuspešnija godina u istoriji“ da nije problema sa koronavirusom u Kini i Evropi.


„Ovako ćemo morati da sačekamo i da se izborimo sa strahovima ljudi u Evropi i napravimo najbolji rezultat“, rekao je Vučić nakon obilaska obnovljene Osnovne škole „Momčilo Nastasijević“ u Gornjem Milanovcu.


Vučić je građanima rekao da ukoliko nastave vredno da rade mogu da očekuju značajno veće plate i penzije do kraja godine, ali i narednih godina.


„Standard će nastaviti da raste i moći ćemo i da vraćamo decu iz inostranstva, a ne samo da ih zaustavljamo da ne odu“, rekao je on.

Loading...


On je rekao da će Srbija u narednom periodu imati dosta muka i da sačuva Kosovo u svom sastavu i po pitanju migrantske krize ali da je on uveren da je moguće odoleti svim pritiscima uz zajednički napor.


Predsednik je najavio izgradnju obilaznice koja će spojiti Gornji Milanovac sa autoputem kao i izgradnju kanalizacije u Takovu, Rudniku, Vraćevšnici i u Pranjanima.

Podeli
Updated: 29 фебруара, 2020 — 2:00 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.