VUČIĆ DANAS U ŠAPCU – Desetine autobusa NA SILU dovode ljude

Foto PRINTSCREEN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, danas će posetiti Mačvanski okrug, a SNS u Šapcu ima isti problem kao što je to bio slučaj u Pančevu i Vranju – da obezbede dovoljan broj ljudi za miting.
Prema programu posete, predsednik Srbije najpre će, u podne, obići rekonstruisanu Osnovnu školu „Mika Mitrović“ u Bogatiću.
Zatim je planiran obilazak internog odeljenja opšte bolnice u Loznici, pa potom i radova na rekonstrukciji biblioteke „Milovan Glišić“ u Ljuboviji.

Vučić će u Krupnju obići Planinsku džemaru, kao i radove na predškolskoj ustanovi „Naša radost“, te reabilitovani državni put Zavlaka-Tekeriš.
Potom će u Koceljevu obići fabriku nameštaja „Pemi stil Trlić d.o.o“, a u Vladimircima rekonstruisani Dom učenika Posavotamnavske srednje škole.
Na kraju obilaska Mačvanskog okruga, predsednik Srbije će se, zajedno sa premijerom Anom Brnabić, obratiti građanima u Šapcu.
Tokom dana iz Sremske Mitrovice, Rume, Lazarevca, Uba, Obrenovca, Koceljeve, Krupnja, Loznice, Ljubovije i drugih mesta u okolini organizovano će krenuti karavan autobusa, koji će prisustvovati skupu u Šapcu, na kome će govoriti predsednik i premijerka.

Izvor: Tanjug

Podeli
Updated: 14 фебруара, 2019 — 1:39 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Srbija nema premijera-ku nego predsednika-cu vlade. A, to je zato sto nema parlament nego, narodnu skupstinu a, to je zato sto nije monarhija nego je Republika Srbija. Opismenite se politicki, pre nego sto sebe nazovete novinarima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.