VUČIĆ: Do kraja godine veće plate i penzije! Ako prosečna plata bude 500€ – SVI DA GLASAJU ZA SNS!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra uživo u jutarnjem programu govori o investicijama, otvaranju novih fabrika u Srbiji, o politici, napadima na njegovu decu i porodicu, ali i o tome kako su ga prisluškivali više od decenije.

– Japanci su 29 puta dolazili u Inđiju! Mnogo sam srećan zbog njihovog uspeha, ja sam navijao za Vranje zbog regionalne zastupljenosti ali Inđija je pobedila – rekao je jutros Vučić u jutarnjem programu TV Pink i dodao da čeka još jednu veliku i važnu nemačku investiciju u Pančevu.

Vučić je naglasio da već sedam godina imamo čvrst i stabilan dinar što pre toga nije bio slučaj u Srbiji.

Vučić je ponovio da će plate i penzije do kraja godine biti ponovo povećane, da će plate posebno u Beogradu i Novom Sadu biti veće, ali i da se Niš približava. Koliko je plata u Srbiji porasla, rekao je, svedoči i podatak da je i sam Šutanovac kao najozbiljniji svojevremeno govorio da ako prosečna plata u Srbiji bude 500 evra svi treba da glasaju za SNS, a sad kad su videli da se to približava sad ćute.

Loading...

On je dodao da se radi, gradi u Srbiji, da su njegovi snovi postali realnost.

iako su mu se mnogi smejali posebno u vezi sa Beogradom na vodi. Predsednik Srbije je naglasio da je Srbija prva po direktnim stranim investicijama zbog čega je posebno srećan i zadovoljan.

Izvor: Nezavisni

Podeli
Updated: 1 августа, 2019 — 7:36 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.