VUČIĆ: Dosta je bilo povlačenja pred fašistima, oslobodićemo svako selo od fašista!

Predsednik SNSa Aleksandar Vučić zapretio je građanima koji nameravaju da blokiraju prolaz autobusima SNS-a 19. aprila da to ni slučajno ne pokušaju.

„Svako ko bude pokušao da spreči dolazak naših pristalica biće kažnjen. Svaku blokadu ćemo ukloniti, i neće početi miting u petak, dok svi zajedno u svakom selu ne oslobodimo puteve od fašista – naglasio je Vučić.

On je oštro kritikovao opoziciju i odbacio bilo kakvu mogućnost da razgovara sa opozicijom, osim da se to učini u parlamentu.

„U Srbiji se poštuje zakon, u parlament ste dobrodošli, a nije Srbija vaša fontana želja, i nema ispunjavanja ultimatuma kako ste tražili, i neće ih nikada biti.“

Loading...

Nakon toga usledio je dug aplauz prisutnih članova predsedništva stranke.

„E, sad mi je drago, da se vidi šta predsedništvo misli. Dosta je bilo povlačenja pred fašističkim liderima. Srbija se fašizma nikada nije plašila, već se protiv njega borila hrabro“ poručio je Vučić.

„Dođite na svako mesto da nas blokirate, dođite, pa da vidite koliko će blokada da vam traje!“, zapretio je predsednik.

Podeli
Updated: 17 априла, 2019 — 7:43 am

3 Comments

Add a Comment
  1. Hoće li neko hospitalizovati ovog čoveka?!

  2. Nadležni specijalisti ćute. Dejanovićka, najpozvanija, skriva dijagnozu. Za laika je jasno viđena PARANOJA.Karakteristično je za oavako obolelog da utiče na svoju brojnu okolinu tako da svi počinju da se ponašaju na isti nain,. Čini vam se da je intelekt očuvan, međutim oboleli čini redovno pogrešne zaključke.nepobitno ustanovljen vrlo težak slučaj bolesti.Težak je odgovor kako hospitalizovati obolelo lice. Zaštićen je daleko više od belog medveda.

  3. О чему овај прича? Па фашисти не постоје од 25 јула 1943 ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.