VUČIĆ: Garantujem da neću pokrasti izbore!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će opozicija sama odlučiti da li će bojkotovati izbore, ali da on može da garantuje da nema načina da dođe do izborne krađe i da je spreman da omogući da to potvrde i međunarodne institucije.

U intervjuu za Prvu televiziju, Vučić je rekao da od 15 ljudi na biračkom mestu njih 10 predstavljaju opoziciju i da nije moguće da dođe do izbornih manipulacija ni na samom izbornom mestu, ali ni posle glasanja.

Ako ja to smem da kažem u njegovo ime, ja sam siguran da će Boris Džonson da dođe u Srbiju ove ili naredne godine. Ja sa Borisom imam dovoljno otvoren odnos to da tražim. Neće njihovi zahtevi da budu laki za nas, ali sam siguran da ću uspeti da ga dovedem.

“Što se bojkota tiče, to je njihov izbor. Mi pozivamo da se pregleda (birački) spisak. Nema načina da se pokradu izbori. Apsolutno ću to da garantujem, ali ćemo pozvati međunarodne institucije, da se već jednom ta priča završi”, rekao je Vučić.

Loading...

Komentarišući optužbe opozicije o medijskoj situaciji, Vučić je rekao da je to glavna primedba opozicije, ali da oni nemaju problem sa tim kada se u opozicionim medijima vodi kampanja protiv njega 24 sata dnevno.

“Vode kampanju 24 sata protiv mene. Ali zato sve ove ostale medije koji nisu istomisleći, njih treba da ugasimo i da ih linčujemo. To je to demokratsko ponašanje”, rekao je Vučić i dodao da postoje mediji koji su provladini, ali da to nisu njegovi mediji.

On je rekao da je potrebno da vlast sagleda čime je to nezadovoljan srednji i bogatiji sloj društva, kako bi im pomogli.

“Posebno mladim ljudima. I zato ćemo u novom investicionom ciklusu da obratimo pažnju na mlade, ne samo na stanogradnju nego i zapošljavanje. I to ne samo u fabrike sa najnižim platama, nego i u robotičku industriju i sve ono što čini digitalnu Srbiju”, rekao je on.

Prema rečima predsednika, on se tog dana na društvenim mrežama pohvalio uspesima u Železari Smederevo i nikog nije vređao, a dobio je pretnje, jer neki ljudi, kako je istakao, ne mogu da trpe uspeh Srbije.

Za atmosferu nasilja u društvu predsednik Vučić okrivio je lidere Saveza za Srbiju, koji su, kako kaže, pretili premijerki Ani Brnabić, upadali u RTS i najavljivali da će vlast najuriti motkama.

Dodao je da opozicija nije htela da pohvali put kroz Grdeličku klisuru, a sada danima deli sliku “jedne crte napuklog asfalta”, što je već popravljeno.

“Ja ne mogu da budem toliko loš, da bi oni bili uspešniji od mene”, rekao je Vučić.

Podeli
Updated: 27 јула, 2019 — 2:10 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. TI SI VUCICU BOLESNI MAGAR…A NARID JOS BOLESNIJI JER TRPI LUDOG MILOJKS NA VLASTI. TEBI TREBA 6.OKTOBAR DA SE OTARASIMO TEBE DAL U ZATVIR IL U LUDNICU VUDECEMO. ALI IMA DA PROKLINJES MSJCINO MLEKO UMOBOLNIKU LOPOVSKI.

  2. Usput će na biračkim mestima da se pojave neke sumnjive face, vozila bez registrskih tablica, batinaši, delioci 2000 din za fotku glasačkog listića. Medjunarodni puleni će da overe ispravnost izbora, jer njih boli ona stvar za izbore u Srbiji i dobro ove nacije. Njima je bitno da ti poltronu, defetisto ostaneš na vlasti i odigraš do kraja igru koju su ti oni osmislili i u kojoj si im ti potreban. Njihove naredbe bespogovorno izvršavaš, pognute glave. Srbija je kroz istoriju beležila prilično izdajnika, ali jedinstven si i različit od njih po tome što nemaš savesti i ne pogadja te katastrofa u tvom obliku i postupcima koju činiš sopstvenom narodu. Frka je tebi kukavice, defetisto od mogućnosti da se bojkotuju izbori jer bojkot nećeš moći da pokradeš zato sada pljuješ na ta balava usta gomilu nonsensa kako do bojkota ipak ne bi došlo. Svestan si da će Bojkot biti lavina koja će te oduvati. Lavinu niko nikada nije uspeo zaustaviti nikakvom silom ili tehnikom. U slučaju da ipak ne dodje do bojkota, ostaćeš na vlasti sve dok kao defetista ne odradiš posao zbog koga su te zapadni zločinci i doveli i održavaju na vlasti. Interesantno će biti za gledanje, kada taj posao završiš kako će te isti ti nalogodavci staviti na led, pustiti niz vodu. Lično, pre sam za čekanje tog dana, jer lepo je gledati kako puca koža na ledjima izdajnika. Srećno druže…drž’ se 😉

  3. A sta ce mo sa mrtvima.Beba Popovic ti glavni ceremonijal msjstor.Bio i Djindjicu pa znamo kako je zavrsio..bem te napredna po direktivi Mi 6 Srbijo…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.