Vučić i Belivuk se sastajali u stanu TV voditeljke Pinka Katarine Šišmanović

Policija danima zataškava haos po gradovima Srbije koji prave mafijaške bande Velje Belivuka, a sada je jasno i zbog čega. Belivukov klan za izvršenje najprljavijih poslova za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, a sada saznajemo i bakljade protiv Dragana Đilasa tokom vanrednog stanja – i dalje neometano „radi“, štaviše.

Juče je naš portal ekskluzivno objavio snimak obračuna i prebijanja grupe Veljinih saradnika u centru Pančeva ispred čuvene picerije „Kula“, gde su se usred bela dana, u strogom centru grada, tukli palicama i motkama u borbi za „prevlast“ u trgovini drogom, reketiranju, zelenašenju. Na snimku su prepoznati Veljini batinaši i organizatori koji ih nadziru, koje SNS direktori fiktivno zapošljavaju po javnim gradskim preduzećima

– Predrag Janković zvani Pesko (BMW), Miljan Vuković (crni prsluk, beli duks) i Marko Bojović, kome se sudi za razbijanje lokala u Beton hali. Osnovno pitanje je zašto policija ne reaguje. Jer i u MUP-u imaju ovaj isti snimak, kao što su imali snimak i identičnog prebijanja u Novom Sadu. I nisu reagovali.

Odgovor je jasan. Povezanost klana Belivuk sa vrhom vlasti. Uostalom, i čelnici klana su dali iskaze u kojima su izneli da su se viđali direktno sa Aleksandrom Vučićem u stanu TV voditeljke Katarine Šišmanović. Tuzilac nije smatrao da ove tvrdnje treba da se provere, ni Belivuk ni saradnici nisu pozvani na poligraf, nije zatražena izjava ni od gospođe Šišmanović.

Možda policija i tužilaštvo nisu mogli da je nađu jer, iako se već godinama ne pojavljuje na televiziji, Šišmanovićeva putuje po egzotičnim destinacijama o čemu svedoče fotografije na njenom instagram profilu.

Nakon objave snimka iz Pančeva javili su nam se građani Pančeva i objasnili zašto policija ćuti i time štiti i dalje Veljine ljude:

– Zato što su iz istog restorana „Kula“ batinaši kretali i na one jezive bakljade protiv Dragana Đilasa tokom vanrednog stanja – kaže naš izvor i objašnjava da su se u “Kuli” nalazili i odatle kretali organizovano.

Drugi Pančevac takođe potvrđuje da su se u „Kuli“ okupljali sa bakljama i razglasom i odatle išli na krovove dve najviše zgrade u centru Pančeva, pored OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“. Ni tada policija nije reagovala uprkos desetinama registrovanih poziva prestravljenih stanara tih zgrada i njihove dece.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: мај 23, 2022 — 11:40 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *