VUČIĆ I SNS organizuju kontra mere protiv protesta „Bukom protiv diktature“ (AUDIO)

Kako Direktno.rs saznaje, po Srbiji se uveliko preko SNS infrastrukture šalje snimak na kome se čuje skandiranje snimljeno u studiju slogana „Hej, hej Đilase, vrati pare, lopove!“


Ovo je, kako objašnjavaju izvori iz SNS, očajnički potez da se zaustavi i iskontrira spontanom građanskom nezadovoljstvu koje cela Srbija već tri večeri ispoljava u akciji „Bukom protiv diktature“.


Saznajemo da će se ovaj snimak puštati večeras od 20.15 časova tokom gostovanja Aleksandra Vučića na RTS.


Saznajemo da su najviši funkcioneri SNS, sinoć snimali skandiranje ovog slogana, navodno spontanog, i od jutros se iz stranačke centrale SNS snimak šalje svim odborima po Srbiji.

Loading...


Ovo i ovakvo ponašanje neodoljivo podseća i vraća nas u 1997. godinu i vreme kontramitinga za Slobodana Miloševića koje su organizovali isti akteri kao i danas – Željko Mitrović,
Aleksandar Vulin i društvo, sa tim što im se ovog puta priključuju i pojačanja SNS u vidu Gorana Vesića i Vladimira Bebe Popovića.


Ono što je svakako izvesno – sa ili bez ovog performansa, srpski brod se opasno ljulja. To nije nimalo dobra vest za građane, a još manje za one SNS perjanice sa broda koje će prve pobeći.

Stoga, apelujemo na idejne tvorce – ne igrajte se sa bezbednošću svih nas, ne izazivajte sukobe zbog još jednog dana vlasti!

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: 29 априла, 2020 — 7:49 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.