Vučić: Imamo para za povećanje plata i penzija

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji zvaničnog otvaranja punionice gazirane vode Rosa Homolje u Neresnici u opštini Kučevo.

Događaju su prisustvovali ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil i ministarka privrede Anđelka Atanasković, kao i vrh kompanije Koka-Kola koji je stavio naglasak na ponos kad je reč o novom pogonu i novom brendu – gaziranoj vodi Rosa Homolje iz netaknute prirode ovog kraja koja će biti plasirana ne samo u Srbiji nego i u regionu.

Obraćanje predsednika: Hvala na ovom velikom danu!

– Hvala na velikom danu, za samo 6 meseci krenula je proizvodnja i već imaju skoro 60 zaposlenih… Videli ste Mariju, majka joj je Rumunka, vratila se posle fakulteta u svoj rodni kraj, da ovde radi – rekao je predsednik Srbije naglasivši da dolazak jedne tako velike kompanije poput Koka-Kole u ovaj kraj Srbije garantuje ne samo stabilno poslovanje nego i profit.

Dodao je i da je Koka-Kola sponzor Olimpijskog komiteta ali i Sportskih igara mladih u koje ulaže veliki novac.

Imaćemo para za nova ulaganja, povećanje plata i penzija

Predsednik je nagladio i da će biti novca ne samo za nove investicije i nova ulaganja nego i za povećanje plata i penzija.

Vučić je naglasio i da mu nije jasno kad ga pitaju kako je srećan kad se otvara samo 60 radnih mesta…

– To je 60 ljudi, 60 novih porodica gde će to biti prva, druga ili treća plata posebno u kraju kao Homolje odakle nema kuće iz koje neko nije otišao u inostranstvo za boljim životom.. Nadam se da će se iz pepela podići i homoljska ptica feniks – rekao je predsednik izrazivši nadu da će ovo podstaći povratak u ove krajeve.

Podeli
Updated: мај 10, 2022 — 9:30 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *