VUČIĆ: Ja da nisam došao na vlast SRBIJA BI PROPALA!

Ministar odbrane Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksanda Vulin izjavio je danas da niko nije svom nasledniku ostavio lošiju poziciju i veći teret nego što je bivši predsednik Srbije Boris Tadić ostavio sadašnjem šefu države Aleksandru Vučiću.

– Boris Tadić je Vučiću ostavio granicu između Srba na Jarinju, priznavanje diploma sa Kosova, priznavanje kosovskih dokumenata i obavezu da Srbima ukine lične dokumente i tablice izdate od organa Republike Srbije, ostavio mu je Tadić mišljenje Međunarodnog suda pravde da je otcepljenje Kosova u skladu s međunarodnim pravom, a ostavio je i masovno priznavanje

nezavisnosti Kosova iz 2008. i ni jednu zemlju koja je povukla svoje priznanje – naveo je Vulin u izjavi za javnost povodom Tadićeva izjave da je Vučiću ostavio bolje okolnosti za rešavanje kosovskog problema.

Loading...

I sam predsednik Vučić se nadovezao na komentare Tadića, rekavši da je on došao u “poslednji čas za državu”.

Bili smo na rubu propasti i bankrota 2012. godine ali od tada su stvari počele da se menjaju. Bojim se i da pomislim na šta bi ličila Srbija da nismo pobedili onda. Mislim da Srbija ne bi ni postojala u pravom smislu – izjavio je predsednik Vučič.

Izvor: Dnevni Žurnal

Podeli
Updated: 3 септембра, 2019 — 7:14 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.