Vučić: Ja sam i Supermen i Betmen u isto vreme (VIDEO)

Ja sam i Supermen i Betmen u isto vreme – izjavio je Aleksandar Vučić, prilikom današnje posete Jagodini gde je prisustvovao otvaranju nemačke fabrike Fišer automotiv sistems.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše izjave pojedinih opozicionih stranaka u kojima se kaže da je Rio Tinto u Portugalu napravio haos, a i ne podržavaju najavljeni referendum po tom pitanju, jer tvrde da bi Vučić izvršio pritisak da se ta odluka donese.

– Kada neko nema politiku, on je zameni traženjem u svemu nečega što je negativno i insistiranjem na tome da će neke strašne i užasne stvari da se dogode. Što manje znanja imaju to je više insinuacija, neistina i laži – rekao je Vučić.

Srpska javnost je ostala zapanjena, ovim novim izlivom egomanije naprednjačkog lidera. U isto vreme, i dobro se nasmejala, što sasvim odgovara tragikomičnom trenutku u kojem se Srbija nalazi.

Ipak, Supermen i Betmen su bili filmski pozitivci, dok Vučić odgovara profilu klasičnog negativca, te je ova usporedba potpuno neprimerena, ali potpuno razumljiva kada je izgovori osoba koja ubeđuje građane da žive u „zlatnom dobu“, da nam je ekonomija prva u Evropi, da smo ekonomski jači od Nemačke…

Istinski Supermen ili Betmen nikada ne bi dozvolio da budućnost svoje zemlje stavi u ruke privatnog investitora, koji će, pritom, potpuno ekološki devastirati područje koje je dobio da eksploatiše.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: јун 11, 2021 — 8:47 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Supermen i Bezmen su Zapadnjaci, vama više odgovara Istočnjači i veoma blizak po ponašanju Staljin.

  2. BOZE STA SMO TO MI POGRESILI PA NAS KAZNJAVAS SA OVAKVIM LIKOVIMA BETMENIMA I SUPERMENIMA.. REKAO BIH DA JE ON ? NA BICIKLI.

  3. Supermene i Betmene, kad je u nečijoj glavi tolika zbrka (dve osobe u trećoj) to se zove šizofrenija. I pri tome se ponašaš mangupski i nepristojno (uticaj navijača kojima si pripadao).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *